söndag, februari 11, 2007

IKEA!!

Ja, internatet var väldigt kul! Vi lekte en massa lekar och vi åt en massa mest helatiden.. Kallt var det också när vi kom dit, men det var varmare på onsdag i österjörn än i skell faktiskt... Rummen vi fick sova i var riktigt fräscha och det kändes som man var på något konfaläger...

I helgen så har det varit lugnt med en myskväll på fredagen och sedan en liten tripp till IKEA med Emma och Anna på lördagen... var väldigt trevligt att äntligen få se Haparanda som jag inte ens trott funnits. Jag inhandlade en massa, ett matbord (som vi ska ha i vardagsrummet), en byrå (till sovrummet), ett skoskåp (till hallen), två lampor (en till vardagsrummet och en till sovrummet), en stockholms vas (JÄTTEFIN) och en massa annat tjafs.. ;).. Alla mina pengar är borta nu!!

Idag har vi hunnit med lite ismete (första gången i år) så det var kul att äntligen fått sig till isen! Nu har vi just kommit hem mamma och pappa som bjudit oss på en GOD middag så nu är vi mätta och nöjda :)... Tack mamma och pappa jag älskar er!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ikea har den där effekten på folk, att göra dem fattiga. Åh så nu fanns äntligen erat matbord eller? Kul för er! Vi får ta å höras..